22.02.2024

Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim Hanımefendilerle Buluştu

İlçe müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun (ADRB) organize ettiği “Huzurlu Aile” programları kapsamında Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim, “Ailenin Bireysel ve Toplumsal Önemi” konulu söyleşiyle hanımefendilerle buluştu.

Müftülüğümüze bağlı İhsan Murat Bilgiç Cami’nde gerçekleştirilen konferansa hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Sahabe hayatından örneklerle huzurlu aile sahibi olmanın mümkün olduğunu dile getiren Saliha Erdim yoğun katılımları dolayısıyla dinleyicilere teşekkür etti.

Söyleşi bitiminde söz alan ADRB Koordinatörü Vaiz Zeynep Çelik Hanımefendi,Yazar Saliha Erdim’e ve programın hazırlanmasında büyük pay sahibi olan İ.Murat Bilgiç Cami Kur’an Kursu’nun Hocalarına da teşekkür etti.