02.03.2022

Hafızlarımızla Sinema Etkinliği

HAFIZLARIMIZLA SİNEMA ETKİNLİĞİ

Esenyurt Müftülüğü’müze bağlı 6 Kız, 4 Erkek Hafızlık Kuran Kursu öğrencileriyle bugün sinema etkinliği gerçekleştirildi.
Yaklaşık 350 öğrencinin katıldığı etkinlikte ilçe müftümüz Abdulsamet ERKUL Hocamız Malazgirt 1071 adlı sinemayı hafızlarla birlikte izledi.
Sinema salonlarını tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet eden müftümüz; “film milli ve manevi duygularımızı pekiştirecek bir film.Dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum. Aynı zamanda böylesi etkinlikler sizlerin moral ve motivasyonunuzu da artıracaktır. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.
Etkinlik sonrası katkılarından dolayı Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oktay DOKUZ Beye, Eczacı Bülent KÖSE’ye hafızlık hocalarımıza ve organizasyonu koordine eden Din Hizmetleri Uzmanı Muharrem Dikici Hocamıza da teşekkür eden müftümüz öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.