18.02.2022

Personelimize Yönelik Mezheplerin Dünü Bugünü Konulu Konferans Verildi

17.02.2022 tarihinde İlçemiz Hz.Ebubekir Camii Konferans Salonunda İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil İbrahim BULUT hocamız tarafından “ Mezheplerin Dünü Bugünü” konulu Konferans verildi.

Program İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL’un selamla konuşması ve personele yönelik gerekli hususların iletilmesiyle başladı. Ardından Halil İbrahim BULUT hocamız insan fertlerinin bulunduğu yerde bir takım arızalar olabilir, hiçbir mezhep dinin önüne geçemez, mezhepler arasındaki farklılıklar olumsuz olarak algılanmamalı, mezhepler dinamik yapılardır. Dinin statik olup, değişemeyeceğini ifade etti.

Konferansa katılımın iyi olduğu, son derece faydalı ve verimli geçtiği gözlendi.