29.11.2021

'Merhamet' Özel Etkinlikleri

Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca ülke genelinde gerçekleştirilen “Merhamet” etkinlikleri kapsamında bugün Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Halil KILIÇ Hocamızın başkanlığında bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.
İlçemiz sanayi camilerinden Gezderi Hz.Ebubekir Caminde “merhamet” konulu Cuma Sohbeti yapan KILIÇ, ardından fabrika ziyaretleri için önce Gezderi Sentetik Deri Fabrikasını sonrasında Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Sanayii’ni ziyaret edip, çalışan işçi kardeşlerimizle “merhamet” başlığı altında sohbet gerçekleştirdi.
Son olarak Esenyurt Müftülüğü’nü ziyaret eden Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Halil KILIÇ Hocamız ziyaret süresince kendisine eşlik eden İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL ve Din Hizmetleri Uzmanı Muharrem DİKİCİ’ye teşekkür ederek ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.