17.12.2018

İstanbul Müftümüz Gençlerle Buluştu

İstanbul Müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ  “Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında 01 Aralık 2018 Pazar günü saat 20.00’da Belediyenize ait Kültür Merkezinde “ Peygamber ve Gençlik” geniş katılımlı bir program gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanı Ali Murat ALATEPE, İl Müftü Yardımcısı Veysel IŞILDAR, Milli Eğitim Müdürü Paşali BEŞLİ, Basın Mensupları, Lise ve Ortaokul Müdürleri, Gençlik Koordinatörleri, İlçemizde Eğitim Gören Öğrenciler, Cami ve Kur’an Kurslarımızda oluşturulan gençlik gruplarındaki öğrenciler, kurum personeli ve halktan yoğun katılım olduğu gözlendi.

Program İl Müftü Yardımcımız Veysel IŞILDAR hocamızın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı, ardından İstanbul Müftümüzün konuşmaları, Belediye Başkanımızın konuşmaları, akabinde Tekvando ekibinin gösterisi Camiler arası Gençlik kolları Futbol Turnuvasında 1’nci olanların ödülleri, Liseler arası Kompozisyon yarışmasında 1.2.3’ncü olanların ödülleri, Bisiklet, Tablet, Kol Saati ve Spor Çantası çekilişleri kurayla belirlendi ve Program Hz. Ömer Camii Müezzin-Kayyımı Muhittin KÜÇÜK yönetimindeki İlahi Korusunun sunumuyla sona erdi.