12.11.2018

İlçe Müftülüğümüzce Hafızlık Merasimi Yapıldı

28 Ekim 2018 Pazar günü İlçemiz Hz.İbrahim Camii Erkek Kur’an Kursunda Hafızlığını tamamlayan geleceğimizin medarı iftiharı 15 Hafızımız için Hafızlık Merasimi yapıldı.

Programa; TDV. Mütevelli Heyeti 2.Başkanı İlyas SERENLİ, İlçe Kaymakamımız Vural KARAGÜL, Belediye Başkanımız Ali Murat ALATEPE, İlçe Müftümüz Abdülcelil ÇAKAR, Sultanahmet Camii E.İ.H.Emrullah HATİPOĞLU, Kurra Hafızlar; Eyüpsultan Camii Baş İ.H.Metin ÇAKAR, Şişli Mrk.C.İ.H.Ali DERMAN, Sultanahmet Camii Baş İ.H.Hasan KARA, Şehzadebaşı  Camii Baş İ.H.Ercan ÇAKIROĞLU, Piyalepaşa Camii Baş İ.H.İshak DANIŞ, Süleymaniye Camii Baş M.K.Mehmet KOÇYİĞİT ile Öğrenci Velileri ve Halkımız katıldı.

Merasim; Kurs Yöneticisi Hz.İbrahim C.İ.H.Ömer ÇELİK’in açılış konuşması ile başladı,  Kurra Hafızlarımızca Güzel Bir Kur’an-ı Kerim Tilaveti sunuldu, ardından Kur’an Eğitimi ve Hafızlığın Önem ve Ehemmiyeti hususunda TDV.Müftevilli Heyeti 2.Başkanı İlyas SERENLİ, Belediye Başkanı Ali Murat ALATEPE, İlçe Müftümüz Abdülcelil ÇAKAR ile Sultanahmet Camii Emekli İ.H.Emrullah HATİPOĞLU’nun sunumları ile Hafızlığını tamamlayan Öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle program sona erdi.

Programa ilgi ve katılımın yoğun olduğu gözlendi.