Esenyurt Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İstanbul Müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ  “Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında 01 Aralık 2018 Pazar günü saat 20.00’da Belediyenize ait Kültür Merkezinde “ Peygamber ve Gençlik” geniş katılımlı bir program gerçekleştirildi.
Detay

2017 Yılı Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında; İlçemiz Müftülüğü, Esenyurt Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği ile İlçemizdeki liselerde eğitim öğretim gören öğrenciler arasında 100 ayet 100 hadis ezberleme yarışmasında başarılı olan 575 öğrencimiz 10 günlük umre programı ile ödüllendirilerek, Diyanet İşleri Başkanlığımız organizasyonu ile Umreye gidişleri için 08.05.2017 tarihinde Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde bir uğurlama programı tertip edildi.
Detay

2017 Yılı Hac Organizasyonunda Başkanlığımız ve Başkanlığımızın gözetim ve denetiminde bulunan seyahat acentaları ile İlçemizden hacca gidecek olan 247 hacı adayı için 30 Nisan 2017 Pazar günü İlçemiz Müftülüğü konferans salonunda "Hac Hazırlık Seminerleri" başladı.
Detay

İlçe Müftüleri Toplantısı Esenyurt’ta Yapıldı İstanbul Müftülüğü tarafından aylık olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’ın başkanlığında İl Müftü Yardımcıları ve 39 İlçe Müftüsü’nün katılımlarıyla 18.01.2017 tarihinde Esenyurt İlçe Müftülüğümüz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.