11.05.2018

Din İstismarı ile Mücadele Semineri

İlçemiz Müftülüğünce Esenyurt Belediye Kültür Merkezinde 08.05.2018 tarihinde halka yönelik “Din İstismarı ile Mücadele” konulu bir konferans düzenlendi.

Program Kıraç Alkop Camii Müezzin-Kayyımı Rıdvan KULAÇ’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Avcılar İlçe Müftüsü ve İlçemiz Müftü Vekili Bekir DERİN’in selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığımız Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Mehmet Nur AKDOĞAN ile Diyanet İşleri Uzmanı Tuncay ALTINIŞIK’ın slayt gösterili sunumuyla son buldu.

Konferansa Avcılar, Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Silivri İlçe Müftüleri ile personel ve halkımız katıldı. Katılımın yoğun olduğu, son derece faydalı ve verimli geçtiği gözlendi.