07.10.2021

Dernek Başkanları İle Kahvaltılı Toplantı

Müftülüğümüzce, Esenlerdeki Camii ve Kur’an Kursularının Dernek Başkanları ile, kahvaltılı sohbet ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Esenler İlçe Müftümüz Osman YAZICI konuşmasında “Camiler birer Mabet, Mektep ve Vahdet mekanıdır. Camiler başta Kabe olmak üzere Mescid-i Nebi ve Mescid-i Aksa'nın birer şubesidir. Din görevlisi mihrapta İmam, minberde Hatip, kürsüde Vaiz medresede Muallim hayatın her alanında örnek ve rehberdir. Aziz milletimizin manevi hayatını inşa eden mimarlardır. Bu vesileyle bütün görevlilerimizin camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ediyorum. Bununla birlikte Camilerin bakım, onarım ve temizliğinde gönüllülük esasına dayalı görev yapan Cami ve Kur’an Kursları Vakıf-Dernek yönetiminde bulunan siz değerli kardeşlerimin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyor başarılar diliyorum”

Programın sonunda toplantıya iştirak eden bütün Dernek Başkanlarına Müftülüğümüz tarafından Teşekkür Belgesi verildi.