15.09.2020

Hafızlık Belgesi Takdimi

Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için “Hafızlık Belgesi Takdimi” gerçekleşmiştir.

Halil İbrahim Vakfı Üçbaşaran İsmet Hatun Erkek Kuran Kursu ve Hz. Ömer Camii Kız Kuran Kursu öğrencilerimizin Hafızlık Belgesi Takdimi 14 Eylül 2020 Pazartesi Günü Esenler Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Müftümüz Osman YAZICI “ Öncelikle bu Hafızlarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen hocalarımıza ve büyük gayretlerle çocuklarını Allah yolunda, Allah için Kur’an-ı hıfzetmek üzere bu kurslarımıza yönlendiren anne-babalara da şükranlarımı sunuyorum ve huzurlarınızda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hafızlarımız bu ümmetin en Şerefli evlatlarıdır. Yürüyen ve yaşayan hafızlarla ümmet yeniden dirilecektir.”

Programın sonunda İlçe Müftümüz Osman YAZICI hafızlığını tamamlayıp, belge almaya hak kazanan öğrencilere tavsiyelerde bulunup, belgelerle birlikte çeşitli hediyeler takdim etmiştir. 15.09.2020