09.10.2023

Gençlik Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan Küçük Adımlar Büyük Önlemler Projesi Kabul edildi.

Çekmeköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Hilmi Arslan tarafından hazırlanan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından desteklenen “Küçük Adımlar Büyük Önlemler” projesi kapsamında 10 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında camii ve kur’an kurslarımızda eğitime katılan 794 öğrencimize yönelik İstanbul Afet ve Acil Durum Eğitim Şube Müdürlüğü eğitim merkezinde Afet Farkındalık Eğitimleri verilmiştir.
Projemiz Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Proje Ofisinden Sosyolog Uzman Sayın Emin Erdoğan tarafından yerinde incelenmiştir.

Müftümüz Vehbi Akşit ve Emin Erdoğan’ın karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından Akşit, ziyaretlerinden dolayı Erdoğan’a, proje danışmanı Fatih Bülbül’e, koordinatör Hilmi Arslana teşekkür etti.