03.10.2023

Çekmeköy Din Görevlileri Derneği 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiye kahvaltı programı düzenledi.

Reşadiye Sakin Bahçede düzenlenen kahvaltı organizasyonuna; İlçe müftüsü Vehbi Akşit, Şube Müdürü, İlçe vaizleri, İmam hatipler ve Kur"an kursu öğreticileri katıldı. Kahvaltı organizasyonunda İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, Şube Müdürü Fahri Gürkan, Reşadiye Mahalle Muhtarı Erkan Akyılmaz, Din Görevlileri Dernek Başkanı Muhammet Şahin günün önem ve anlamına uygun birer konuşma yaptılar. Müftü Akşit camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ederek din gönüllüsü hocalarımızın çok önemli vazifeler icra ettiklerini her alanda vefalı, güvenilir insanlar oldugunu vurguladı. görev yaptığınız yerlerde tüm olumsuzluklara rağmen önder kişiğinizi muhafaza ediniz, bu hafta munasebetiyle camilerde Peygamberimiz, imam ve istikamet konuları sık sık işleyiniz dedi. Günün anlam ve önemine binaen reşadiye mahalle muhtarı Müftü Vehbi Akşit'e çiçek takdim etti. Yapılan dua ile program nihayete erdi.