26.09.2023

Engelli Bireylere Yönelik Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Başkanlığımızca engellilik konusundaki toplumsal bilinç ve farkındalığı artırmak, özellikle genç engelli bireylerin Başkanlığımız hizmetlerinden daha etkin bir şekilde istifade edebilmelerine, dini değerlerin eşliğinde moral ve motivasyonlarını artırarak hayata daha aktif katılabilmelerine destek olmak amacıyla 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında ülkemiz genelinde 12-20 yaş aralığındaki engelli bireyler arasında ödüllü hadis-i şerif ezberleme yarışması düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.
Bu itibarla;
1- Yarışmaya başvurular 26.09.2023 - 10.10.2023 tarihleri arasında ilçe müftülüklerine yapılacaktır.
2- İlçelerdeki yarı final yarışması 17 Ekim 2023 Salı günü yapılacaktır.
3- Yarışma eki Ek-1'de yer alan bilgi notu çerçevesinde Ek-2'de yer alan hadis-i şerifler kapsamında gerçekleştirilecektir.

Yarışma detayları için tıklayınız.

Ezberlenecek Hadis-i Şerifler için tıklayınız.​