30.07.2021

Çekmeköy Diyanet Gençliği Ayasofya Camiinde Rabbiyle Buluşuyor

Çekmeköy Diyanet Gençliği Ayasofya Camiinde Rabbiyle Buluşuyor...

Diyanet Gençlik olarak 27 temmuzdan itibaren “ Çekmeköy Diyanet Gençlik Ayasofyada Rabbinin Huzurunda “ sloganıyla Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimizle ,  gençlik guruplarımızla Ayasofya Camii gezisi ve tanıtım programları yapılmakta.

Çekmeköy ilçe Müftüsü Vehbi Akşit ; Her gün bir camimiz ve Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizi ayasofya camisinin  manevi iklimiyle buluşmaları noktasında böyle bir program başlattık, hedefimiz yaz kur'an kursu eğitim öğretim dönemi sona erene kadar 500 öğrencimizi ve gencimizi ayasofya cami ile buluşturmak.

Çekmeköy Diyanet Gençlik koordinatörü Hilmi Arslan ise; Gayemiz Fatih Sultan Mehmet Hanın bizlere emanet ettiği ayasoyamızı gençlerimiz ile buluşturmak, günlük proğramlar dahilinde cami görevlilerimiz riyasetinde Çekmeköy Belediyemizin destekleriyle yaz boyunca gençlerimizi ayasofya ile buluşturacağız, bu projenin hayata geçilmesinde bizlere katkı veren İstanbul İl Müftü Yardımcısı Zekariya Bülbül hocama ve İlçe Müftümüz Vehbi Akşit hocamıza çok teşekkür ederiz.