19.01.2021

Çekmeköy Gençlik Koordinatörleri Online Bilgilendirme Toplantısı

İstanbul Anadolu Yakası İl Koordinatörlüğü “Çekmeköy Gençlik Koordinatörleri ile Online Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi.

İstanbul Anadolu Yakası İl Koordinatörlüğünce düzenlenen Gençlik Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısına İl Müftü Yrd Zekeriya BÜLBÜL, İlçe Müftüsü Vehbi AKŞİT ile Anadolu Yakası il Koordinatör sorumlusu Şükrü Şahin, Emine ARSLAN, Çekmeköy Müfütlüğü gençlik koordinatörleri katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının gençlik ve gençliğin sorunları üzerine yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda, İl ve ilçelerde yürütülen gençlik çalışmalarında karşılaşılan sorunlar ile gençlerin sıkıntıları ele alındı.

Toplantıda müftülüklerin gençlere yönelik projeleri değerlendirildi, gençlik için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

İlçe Müftüsü Vehbi AKŞİT; Gençlik çalışmalarında koordinatör ekiplerimizi kurmuş olup ilçemizde ihtiyaç duyduğumuz alanlarda hocalarımızı görevlendirdik.Gençlik Teşkilat şemasını oluşturup istişareler içerisinde ilçemizdeki camilerde imam hatiplerimizin kontrolunde Cami  Gençlik merkezlerini faaliyete geçilmeyi istiyoruz.

Toplantıda koordinatörlere hitap eden İl MüftüYrd Zekeriya BÜLBÜL şunları kaydetti:

“Gençlik çalışmalarımızı artırmalı ve gençlerle daha çok bir araya gelmeliyiz. Bizler teşkilat olarak ulaşamadığımız her bireyden Allah’a karşı sorumluyuz. Sosyal Medya mecralarını daha özverili ve sık kullanmamız gerektiğini belirterek Çekmeköyde yeni ekiple güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum diyerek kurumsal yapılaşma hakkındada genel bilgileri katılımcılarla paylaştı.