14.10.2020

CAMİLERİMİZİ RESTORE EDİYORUZ

Çatalca Müftülüğü olarak, ilçemizde bulunan camilerimizin deforme olan kısımlarını yeniliyoruz.

İlçe Müftümüz Sn Mehmet ÇELEBİ  tüm hızıyla devam eden yenileme çalışmalarını titizlikle koordine ediyor.

Camilerimizi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunmak suretiyle çalışmalara ivme kazandıran Sn Müftümüz ,aynı zamanda vakit namazlarında cemaatimize vaaz-u nasihat edip onlarla hasbihal ediyor.

Kendileri bu kapsamda bugün; halıları yenilenen, boya badana ve minare bakımı yapılan Elbasan Mahallesi Camimi ziyaret ettiler.

Camilerimizin tadilatını karşılayan değerli halkımıza minnettarız.

Ben de bu hayır kervanında yerimi almak; camilerimizin onarım masraflarına katkıda bulunmak istiyorum diyorsanız Türkiye Diyanet Vakfı Çatalca Şubesine malzeme bağışı veya nakdi bağışta bulunabilirsiniz.

Yüce Rabbimiz, bugüne kadar yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız bağışları kabul eylesin.

Türkiye Diyanet Vakfı Çatalca Şubesi
IBAN No: TR17 0001 5001 5800 7294 5277 73