02.04.2023

Çatalca Müftümüz Mehmet Çelebi'nin Ayasofya-ı Kebir Camiinde Teravih öncesi Vaazı

İlçe müftümüz Mehmet Çelebi 02.04.2023 Pazar günü  Ayasofya-i Kebir Camii'nde teravih öncesi "Bütün Kötülüklerden ve Şeytanın Vesveselerinden Allah'a Sığınma" konulu sohbeti gerçekleştirdi. Fatih Sultan Mehmet'in cami olarak bizlere emanet ettiği Ayasofya-i Kebir Camii'ndeki sohbetin ardından cami imam hatibi İbrahim Yavaş'ın yatsı ve teravih namazını kaldırması ile namazı eda eden ilçe Müftümüz farklı illerden gelen gençlerle hatıra fotoğraf çekildi.

Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. Amin.