29.03.2023

Hamamönü Camii'nde Kadınlara Yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne" Semineri Verildi

Hamamönü Camii'ne mukabeleye gelen kadın cemaate "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri verildi. Semineri Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü polis merkezi amirliğinden Fadime Bayık, toplum destekli polislik büro amirliğinden Abdülkadir Çamdere ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBIM büro amirliğinden İbrahim Çayır verdi.

Annelere narkotik maddelerin ve etkilerinin tanıtılması ve mücadele yöntemlerinin öğretilmesine yönelik verilen eğitime cemaat büyük ilgi gösterdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen seminerde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda annelerin farkındalığın artıracak bilgiler aktarıldı.

Çatalca Emniyet Müdürlüğü'ne ve polis memurlarına teşekkür ederiz.