03.06.2024

Çatalca'da 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Yıl sonu şenliğinde buluştu

Müftülüğümüz tarafından organize edilen . 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızın yıl sonu kapanış programı Filistin de, Gazze de , Mescidi Aksa da  Zulüm altında olan mazlum  kardeşlerimize destek olmak için "Filistin'e Destek" temalı olarak gerçekleşti.

Çatalca İlçe  Müftüsü Sayın Ahmet MEHMETALİOĞLU, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının yalnızca dini bilgileri öğretmekle kalmadığını, aynı zamanda çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkıda bulunduğunu vurguladı. Gazze ve Filistin başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin  bir an önce felaha kavuşması niyazında bulundu.Programa katılan ilçe kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ çocukların gelişiminde 4/6 yaş kurslarının eğitiminin çok önemli olduğunu, Diyanet işleri başkanlığının bu alanda çok kaliteli eğitim verdiğini milli ve manevi değerlerin özümsenmesi  konusunda çok faydalı oldupunu belirtti. Program minik öğrencilerimizin  sahne alması , Nasrettin Hoca,  Hacivat Karagöz meddah gösterileri ve  çeşitli ikramların  ardından  sona erdi.