27.06.2022

2022 Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı

Müftülüğümüz tarafından 2022 yılı Yaz Kur’an Kursu Açılış Programı 28.06.2022 Salı günü Saat:11:00’de İlçemiz Büyük Piyale Paşa Camiinde gerçekleştirilmiştir.
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali YILDIZ, İlçe Müftümüz Mehmet İZCİ ve Şube Müdürümüz Mesut SANCAKTARIN teşrifleriyle gerçekleşen programa yaz Kur’an kursu öğreticileri, öğrencileri ve velileri katılmıştır.

Büyük Piyale Paşa Camii Müezzin-Kayyımı Faruk GÜL’ün tilavetiyle başlayan programda, İlçe Müftüsü Mehmet İZCİ ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali YILDIZ’ın yaz Kur’an kurslarının önemine dair konuşmalarının ardından, yaz Kur'an kursu öğrencilerince gerçekleştirilen çeşitli gösteriler yer almıştır.
Renkli görüntülere sahne olan program öğrencilere ikramlarda bulunarak sona ermiştir.