09.06.2022

2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Bilgilendirme Toplantımız

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen “Vekâlet Yolu İle Kurban Organizasyonu” nun tanıtımı ve daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla toplantımızı İlçemiz ve Beşiktaş Müftülüğü personelleri ile birlikte 09 Haziran 2022 Perşembe günü saat 09:30’da Bezmi Alem Valide Sultan (Dolmabahçe) Cami'inde  gerçekleştirdik. Toplantı  Akşemsettin Camii 4/B Sözleşmeli İmam Hatibi Mehmet Ali SAVURMAK’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Mehmet İZCİ, Beşiktaş Müftüsü İsmail YILDIZ’ın açılış ve selamlama konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut ERHAN sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. Oldukça verimli geçen toplantıya Cami görevlilerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, Din Hizmetleri Uzmanları ve Vaizlerimizin tamamı katıldılar.