20.05.2022

Öğrencilerimizden Müftümüz Arif CEVLEK Hocamıza Ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı İyilik evlerinde misafir olan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesinde okuyan öğrencilerimiz Müftümüz Arif CEVLEK’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Hazırladıkları iki proje kapsamında değerlendirmelerde bulunan öğrencilerimizden Ayşenur Dinler ve Büşra Öğüt ; bir çok alanda maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen ilçe müftümüze bugün kendisi için hazırladığımız hediyelerimiz takdim etme fırsatı bulduk . Bizler müftülüğümüzün bünyesinde bir çok faaliyete katılıyor ve projeler üretmeye çalışıyoruz .Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli hocalarımızın ilgi ve alakası, bizlere sunulan ve bizlere sağlanacak olan imkanların önemi tabi ki yadsınamaz .diyanet işleri başkanlığımız bünyesinde Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış ve bir çok alanda ilkleri barındıracak olan iki farklı projeyi müftü beye sunduk ve inşallah uzun soluklu bu projeler adım adım uygulanacaktır dediler. Bütün bu olanakları bizlere sunan diyanet işleri başkanlığımıza ve tüm hocalarımıza Arif CEVLEK hocamızın nezdinde teşekkürlerimizi iletiyoruz dediler.

Beyoğlu ilçe Müftümüz Arif CEVLEK; bizler iyilik evlerinde misafir olan öğrencilerimizin her alanda yanında olmaya gayret ettik ve bundan sonraki süreçte de yapacakları bütün sanatsal faaliyetlerde de yanlarında olacağız. Onların emekleri ve gayretleri bizim için çok kıymetli diyen CEVLEK; İslam’ın sanata bakışını görmek isteyen dünyada islamın hüküm sürdüğü şehirlere başını kaldırıp bakabilmesi yeterlidir . Bizler bugün tüm gençlerimize eslafımızın bizlere, fikir ve üretkenlik yolunda bıraktıkları büyük müktesebatı omuzlarında ağır bir yük olarak hissetmelerini ve geleceğe bu mirastan bir pay bırakmalarının en büyük eser olacağını ifade etmeye çalışıyoruz dedi.