05.01.2022

SABAH NAMAZI BULUŞMAMIZ

Diyanet İşleri Başkanlığının 1 Ocak 2022 sabahı için Türkiye genelinde “Ailece Camideyiz, Milletçe Duadayız” temalı çağrısı çerçevesinde ilçemizdeki sabah namazı buluşması Taksim Camii'nde gerçekleştirildi.
    Taksim Camii'nin tamamen dolduğu program sabah namazı öncesi Beyoğlu Müftümüz Arif CEVLEK'in vaazı ile başladı. Sabah namazının kılınmasının ardından Taksim Camii İmam-Hatibi Abdullah ÖZKAN ile Müezzin-Kayyımlar Cengiz BAYRAKTAR ve Hasan AKINTAŞ tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile tesbihat, zikir, ilahi ve kasideler okundu. Müftümüz Arif CEVLEK  yaptığı dua ile programı taçlandırdı. Programa katılan vatandaşlarımıza cami çıkışında Beyoğlu Belediye'mizin katkılarıyla çorba ikram edildi.
    Beyoğlu Müftülüğü olarak programa katkı sunan sivil toplum kuruluşlarına, Beyoğlu din görevlilerimize, Beyoğlu Belediyemize ve halkımıza teşekkür ediyor, miladi 2022 yılının ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık hakkında hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz.