24.12.2021

Mevlana’yı Anma ve Anlama Konferansı ve Aralık Ayı Mutat Toplantımız

2021 Aralık ayı mutat personel toplantımızı İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlarımızla 23 Aralık 2021 Perşembe günü Bezmi Alem Valide Sultan Camii’nde gerçekleştirdik. Diyanet İşleri Başkanlığı, İl Müftülüğü ve İlçemiz Müftülüğünce personele duyurulması gereken hususların gündemini oluşturduğu toplantıya ilçemizdeki tüm cami görevlileri eksiksiz katıldı.

Toplantı Büyükpiyale Paşa Camii Baş İmam-hatibi Semih IŞIK’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Müftümüz Arif CEVLEK’in gündemi maddeler halinde açıklamasının ardından Prof. Dr. Mahmut KAYA “Mevlana’yı Anma ve Anlama” konulu konferans gerçekleştirildi. Hocamızın anlatımı tüm katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Program sonunda Müftümüz Arif CEVLEK konuşmacı hocamıza şükranlarını ifade ederek sona erdi.