29.03.2021

Darülaceze Ziyareti

Darülaceze Ziyaretimiz

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Beyoğlu Müftülüğü olarak Darülaceze’ye ziyaret gerçekleştirdik. Müftümüz Arif CEVLEK’in başkanlığında, Müftülüğümüz Şube Müdürü Mesut SANCAKTAR, Uzman Vaiz Zeynep GÜRLER ve diğer görevlilerimizden oluşan sekiz kişilik heyetle Darülaceze’de yaşayan yaşlılar ziyaret edilerek, moral ve manevi motivasyonlarına katkı sağlandı. Darülaceze Başkanı Hamza CEBECİ ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan ÖMEROĞLU yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Hediye takdiminde bulunan Müftümüz Arif CEVLEK’e müessese adına Darülaceze’de yaşlıların yapmış oldukları bir battaniye hediye edildi.

Ziyarette Darülaceze idarecileriyle pandemi süreci sonrasında yapılacak faaliyetler konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.