16.03.2021

14 Mart Tıp Bayramı

“Sevgili Peygamberimiz “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” buyumuşlardır.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, coronavirüs salgınında her türlü zorluğu göğüsleyerek ve tüm riskleri göze alarak gece gündüz demeden vatandaşlarımızın sağlığı için çalışan, aylarca evlerinden, çocuklarından, sevdiklerinden ayrı kalan sağlık çalışanlarından ve vatandaşlarımızdan covid-19 sebebiyle hayatını kaybedenler için, 13 Mart 2021 Cumartesi günü Fetihtepe Merkez Camii’nde Hatim, Kur’anı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi. Okunan hatimlerin duası İlçe Müftüsü Arif CEVLEK tarafından yapıldı.

Yüce Rabbimiz katında samimi hizmetlerin en büyük mükâfatı, ebedi hayat olan ahirette olacaktır. Zira Rabbimiz, müminler için asıl hayatın ahiret yurdu olduğunu ve yapılan her bir iyilik için ahirette büyük mükâfatlar vereceğini bizlere müjdelemektedir.

Yüce Rabbimizden sağlık çalışanlarımızın her türlü zorluklarını kolay kılmasını, her hayırlı dileklerini kabul buyurmasını niyaz ediyoruz. Ahirete irtihal edenlere rahmet hayatta olanlara hayırlı, huzurlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.