29.01.2020

Beyoğlu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Bünyesinde Türkiye’nin İlk Müftülük Bisiklet Kulübü kuruldu.

“Beyoğlu Gençlik İki Teker İki Dünya ”ismi ile kurulan kulüp, İlçe Milli Eğitim ile İlçe Müftülüğü arasındaki protokol kapsamında İmam Hatip ve diğer okullarda bisiklet sporuna gönül vermiş öğrencilerin üyelikleri ile kısa sürede faaliyetlerine başlayacaktır.

Gençlerle her hafta sonu tarihi mekânlara turlar düzenleyerek gençlerin tarih bilincinin  ve kardeşlik hukukunun  canlı tutulması hedeflenmektedir.

Çeşitli sponsorluk anlaşmaları ile öğrencilere ve kulüp üyelerine ücretsiz bisiklet temin etmek için sponsorların desteklerine ihtiyaç vardır. Bu çalışmayı deruhte eden Gençlik Koordinatörümüz Mehmet SOYDAN  ve ona yardım eden görevlilerimize başarılar dileriz.