17.07.2019

“15 Temmuz ve Din İstismarı” Konulu Konferansımız

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 17 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 10.00 da Lemar Düğün salonunda, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris BOZKURT’un konuşmacı olarak katıldığı “15 Temmuz ve Din İstismarı” konulu konferansımızı gerçekleştirdik. Kuran Tilavetiyle başlayan programda müftümüz Aydın YIĞMAN açılış konuşmasında şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diledi. Daha sonra Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris BOZKURT hocamız konuşmasında “15 Temmuz Ve Din İstismarı” konusunu örneklerle açıkladı. Hocamızın anlatımı tüm katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Program sonunda Müftümüz Aydın YIĞMAN konuşmacı hocamıza şükranlarını ifade ederek hediye takdiminde bulundu.