16.07.2019

15 Temmuz Şehitlerimizi Kur'an ve Dualarla Andık

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitlerimizi ve Gazilerimizi yad etmek ve dualarla anmak için 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü Öğle Namazından önce Kasımpaşa Camii Kebir’de “Kur’an Ziyafeti ve Mevlidi Şerif Programı” gerçekleştirdik. Yoğun bir cemaat katılımıyla gerçekleşen programa Beyoğlu Kaymakamımız Mustafa DEMİRELLİ, Beyoğlu Belediye Başkanımız Haydar Ali YILDIZ da teşrif ettiler. Beyoğlu Müftümüz Aydın YIĞMAN’ın günün önemine dair sohbeti ile başlayan programda; Kasım YAYLA, Engin KARAÇAY, Ali ESEN, Hakan SAĞLAM, Yakup AKTAŞ ve Recep BİLGİÇ okuyucu olarak görev aldılar. Müftümüz Aydın YIĞMAN’nın duasıyla taçlanan programın sonunda cemaate Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü tarafından ikramlar yapıldı.