15.04.2019

Nisan Ayı Mutat Personel Toplantımız

2019 Nisan Ayı mutat personel toplantımızı 15.04.2019 Pazartesi günü Beyoğlu Anadolu İmam-Hatip  Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirdik. Kılıçalipaşa Camii Müezzin-Kayyımı Muhammet Murat TAŞKALE'nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan toplantıda Müftümüz Aydın YIĞMAN'ın açılış konuşmasıyla birlikte toplantı gündemine geçildi. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İstanbul Müftülüğümüzce personele tebliğ edilmesi gereken hususların tebliğinden sonra yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle camilerimizde yapılacak hazırlıklar ve Ramazan hizmetleri hakkında istişarî değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı gündeminin ardından saat 10:30'da Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın telekonferans yöntemiyle tüm personele hitabı katılımcılar tarafından dikkatle takip edildi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen dini ve hayri hizmetler kapsamında, toplumumuzu Zekat İbadeti konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlatılan "Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" başlıklı kampanya hakkında bilgi sunan Başkan Erbaş, görevlilerimizden bu çalışmanın daha verimli ve etkin bir şekilde yürütülmesi için destek olmaları yönünde tavsiye ve temennilerde bulundu.