14.04.2019

Hafız Öğrencilerle Kahvaltı

Müftülüğümüze bağlı Keçicipiri Mahallesi Hasköy Fetih Kur’an Kursunda yetişen hafızlarla Beyoğlu’nda görev yapan Cami görevlileri 14.04.2019 Pazar günü kahvaltıda bir araya geldi. İlce Müftümüz Aydın YIĞMAN’ın da teşrif ettiği programa ilçemiz görevlilerinden İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlardan yaklaşık 150 kişi katıldı. Programa Kur’an Tilaveti ile başlandı. Ardından mikrofona gelen Dernek Başkanı ve Başkanlık Vaizi Cemal VANLIOĞLU teşriflerinden dolayı Müftümüze ve Hocalarımıza teşekkür konuşması yaptı ve Fetih Kur’an Kursu hakkında bilgi sundu. Daha sonra Müftümüz Aydın YIĞMAN yaptığı konuşmada Fetih Kur’an Kursu Derneği yönetimine teşekkür ederek, Hafızlarla din görevlilerinin buluştuğu bu organizasyonun çok manalı olduğunu ifade etti. Fetih Kur’an Kursu Hocalarına, Öğrencilerine ve Dernek yönetimine başarılar diledi.