09.03.2024

Zekat Hizmetleri Bilgilendirme Toplantımız

Diyanet İşleri Başkanlığımız  ve  Türkiye  Diyanet  Vakfı  işbirliği  içerisinde  yürütülen  hizmetlerin bilinirliğini artırmak ve farkındalığını oluşturmak,  zekat  verebilecek durumda olan  hayırseverlerimizle  ihtiyaç  sahipleri  arasında  kardeşlik  köprülerinin  kurularak  dayanışma  ve kaynaşma  ruhunun  canlı  tutulmasını  sağlamak  amacıyla zekat  bilgilendirme  ve  değerlendirme  toplantımızı İlçemiz ve Beşiktaş Müftülüğü personelleri ile birlikte 08.03.2024 Cuma günü İlçemiz Bezmi Alem Valide Sultan (Dolmabahçe) Cami'inde gerçekleştirdik. Müftümüz Dr. Mehmet İZCİ’nin açılış ve selamlama konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris BOZKURT sunum yaparak, Zekat hizmetlerine din görevlilerimizin rehberlik etmeleri yönünde önemli bir sorumluluğu olduğunu ifade ederek, konu hakkında oldukça detaylı ve doyurucu bilgiler aktardı.  Bütün görevlilerimizin katıldığı program Müftümüz İZCİ’nin Sayın BOZKURT’a hediye takdimiyle sona erdi.