25.01.2023

𝐇𝐞𝐦 𝐍𝐚𝐦𝐚𝐳𝐚 𝐇𝐞𝐦 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐚

Beyoğlu Kadımehmet mahallesinde bulunan Kadımehmet Camii mahalle gençleri için cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen gençlik buluşmalarında onlarca genci misafir ettiklerini ifade eden Kadımehmet Cami İmam Hatibi Fazlı MİDİLLİ; özellikle cumartesi günleri gençlerimiz ikindi namazına camimizde toplanıyorlar, abdestlerini alan gençlerimizi cemaate iştirak ediyor ve burada kendilerine değerler eğitimi kapsamında onların anlayışına uygun bir dini sohbet yapıyoruz. 2 yıldır düzenli olarak devam ettirdiğimiz bu program gençlerimizle halı saha maçları ve futbol turnuvaları ile ayrı bir havaya bürünmüş durumda.Bizler gençlerimize ulaşabilmenin yolunu burada bulduk ve onların hem bedenen sağlıklı hem ruhen dingin bireyler olması için çaba ve gayretlerimizi devam ettireceklerinin altını çizdi.