25.01.2023

𝐘𝐚𝐛𝐚𝐧𝐜𝐢 Ö𝐠𝐫𝐞𝐧𝐜𝐢𝐥𝐞𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐙𝐢𝐲𝐚𝐫𝐞𝐭

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortak işbirliğinde devam eden Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Programı eğitim faaliyetleri kapsamında yarıyıl tatilinde kültür gezilerine devam eden öğrencilerimiz İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Eskişehir Uluslararası Cevat Ülger Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören 15 yabancı uyruklu öğrencimizin ziyareti, bizleri çok mutlu etti diyen Beyoğlu İlçe Müftüsü Mehmet İZCİ; bugün İmam Hatip okullarımız sadece Türkiye’miz için değil tüm dünya için değerler ortaya koymaya, eğitimde eşitliği ve adaleti yaygınlaştırmaya öncülük etmeye devam etmektedir dedi. Eğitim ve öğretim kalitesini her geçen gün artıran bu okullarımızda yetişen öğrencilerimiz kendi ülkeleri için birer ışık olacak ve o ülkelerde bizlerin tanıtımına ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine katkı sunmaya devam edeceklerine inanıyorum dedi .

Ziyaret kapsamında Dolmabahçe Camii’ni ziyaret eden ve kendilerine ikramlarda bulunulan öğrencilerimiz İlçe Müftüsü Mehmet İZCİ’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler .