09.01.2023

David’den Davud’a

Diyanet İşleri Başkanlığı Beyoğlu İlçe Müftülüğü bir hidayet öyküsüne daha tanıklık etti.

İslam dinini araştırdığını ve Müslüman olmak istediğini belirterek Müftülüğümüze başvuran Fransız vatandaşı Bobin DAVİD (51); uzun araştırmalar ve tefekkürler neticesinde beni mutluluğa ulaştıracağına kesinkes inandığım için İslam’ı seçtim dedi. David olan ismini Davud olarak değiştiren Bobin’e İlçe Müftüsü Mehmet İZCİ; bundan sonraki hayatında İslam ve Kur’an üzere bir hayat bina etmesini ve bu konuda sarfedeceği gayretin kendisine gerçek mutluluğu getireceğinin altını çizdi.

Beyoğlu Müftüsü Mehmet İzci ve şahitler huzurunda Kelime-i şehadet getirerek Müslüman olan ve ihtida belgesini alan Davud, Çok mutlu olduğunu ve kendisine hediye edilen Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerimi en kısa sürede okuyacağının altını çizdi.