09.01.2023

Bir Kitap Bir Soru Onlarca Ödül.

Beyoğlu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında Beyoğlu’nda bulunan ilköğretim ve lise düzeyindeki okullarda kitap okuma projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Gençlerimizin kitap okuma alışkanlığının en üst düzeye çıkarılması için yıllardır yürütülen çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Proje kapsamında her hafta yeni okulları gezmeye devam ediyoruz diyen Beyoğlu İlçe Müftüsü Mehmet İZCİ; bugün bizler sadece mescid, cami ve Kur’an kurslarında değil okullarımızda ,çarşıda ,sokaklarda kısaca hayatın var olduğu her alanda büyük bir mücadele veriyoruz. Uzun zaman eline bir kitap alıp okumayan gençlerimize yeni bir bakış açısıyla yaklaşıyor, onların ruh dünyalarına hitap edecek ve onların günümüzde kullandıkları jargona en yakın şekilde islamı onlara anlatma refleksiyle yaklaşıyoruz dedi. Mehmet İZCİ; özellikle bugün Ayşe Ege Kız Anadolu Lisesinde buluştuğumuz gençlerimize Sosyal Medya Ahlakı isimli kitabımızı hediye ettik ve onların hangi mecraları kullandıklarını ve ilgi alanlarının neler olduğuna dair sohbetler yaptık. Bizleri misafir eden okul müdiremiz Beyhan CEYLAN hocamıza ve diğer tüm eğitimci kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.