05.06.2024

4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızda Yıl Sonu Etkinlikleri

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarımızda eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle yıl sonu etkinlikleri gerçekleştirildi. Yıl boyunca kurslarımızda eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliklerinde sureler ve dualar okudular, ilahiler ve marşlar seslendirdiler. Emek verilerek hazırlanan programlarda izleyenler çok keyifli anlar yaşadılar. Etkinliklerde katılımcılara hitap eden Beyoğlu Müftümüz Dr. Mehmet İZCİ; 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemine dikkat çekerek; "Çocuk eğitiminin başladığı bu yaşlarda minik yavrularımız 4-6 yaş kurslarımızda anne-babasına ve büyüklerine saygılı, vatanına milletine faydalı, milli ve manevi değerlerine gönülden bağlı bireyler olmaları için eğitim görüyorlar. "Kişi yedisinde neyse yetmişinde de odur" anlayışıyla çocuklarımızı yedi yaşına hazırlayarak aslında geleceğe hazırlıyoruz. Bu vesileyle yavrularımızı maddi ve manevi bakımdan yetiştirmek için çaba sarf eden kıymetli velilerimize ve emeği geçen tüm Kur'an kursu öğreticilerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi. Kur'an kurslarımızda eğitim gören miniklere Müftümüz tarafından bitirme belgeleriyle birlikte çeşitli hediyeler verildi.