17.05.2024

MAYIS AYI MUTAD PERSONEL TOPLANTIMIZ

Mayıs ayı mutad personel toplantımızı 16.05.2024 tarihinde Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'nde gerçekleştirdik. Tüm cami görevlilerimiz ve Kur'an Kursu öğreticilerimizin katıldığı toplantı Yeraltı Camii İmam-Hatibi Enes ÜNAL'ın tilavet ettiği Kur'an-ı Kerim'le başladı. Beyoğlu Müftümüz Dr. Mehmet İZCİ'nin açılış konuşmasının ardından toplantı gündemi Şube Müdürümüz Mesut SANCAKTAR tarafından maddeler halinde okundu. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban Organizasyonu ile Yaz Kur'an Kursları konuları toplantının ana gündemini oluşturdu. Müftümüz İZCİ, Vekaletle Kurban Organizasyonunun halkımıza tanıtımı ve katılımı noktasında görevlilerimize önemli bir görev düştüğünü ifade etti. Organizasyonun güvenilirliğine vurgu yaparak, halkımıza doğru bir şekilde anlatılmasının önemine dikkat çekti. Yaz Kur'an Kursları konusunda ise tüm görevlilerimizin gayret göstermeleri gerektiğini, bu konuda her bir görevlimize ciddi sorumluluk düştüğünü söyledi. Her iki konuda gösterilecek gayretlerin manevi anlamda önemli bir kazanç olacağını ifade ederek, yapacağımız hizmetlerde hasbi olmanın önemine dikkat çekti. Görevlilerden söz almak isteyenlere söz verildi. Emekliye ayrılan İlçemiz Arap Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Zühtü KIR'a plaket takdim edilmesinin ardından toplantı sona erdi.