26.06.2022

Beylikdüzü Müftülüğü ADRB Faaliyetleri Kapsamında 32 Hafta Boyunca Her Hafta "yaşama dair her şey"

Beylikdüzü Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri kapsamında ADRB Koordinatörü Vaiz Seda Şen organizatörlüğünde farklı konu ve konuklarla " yaşama dair her şey " başlığı altında 2021/2022 kış sezonunda otuziki hafta boyunca her hafta değerli bir konuktan istifade edildi. Sosyal medyayı en faydalı alanlarda kullanmak amacıyla tertip edilen programlar hakkında İlçe Müftüsü Kadir Koçak, ''sosyal medyanın bize verdiği imkanları en güzel şekilde kullanmanın en iyi örneğini teşkil eden bu faaliyet, toplumun her kesimine ulaşmamıza vesile oldu. Toplumu oluşturan ailelerin evlerine misafir olarak iyiye, doğruya, güzele ulaşmak için herkese ulaşma hedefiyle insanlarımıza katkıda bulunduk." dedi. Yapılan programlara katılım sağlayıp, bilgilerini ve birikimlerini esirgemeyen tüm konuklara ve otuziki hafta boyunca programları merakla takip eden tüm katılımcılara, ADRB Koordinatörü Seda Şen'e, teknik alanda destek sağlayan Kur'an Kursu Ögreticileri Nagihan Aydın ve Kasım Gökçek'e ve katkılarından dolayı Gürpınar Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursuna teşekkür eden İlçe Müftüsü Koçak, bu tür faaliyetlerin giderek artması gerektiğini dile getirdi.