31.12.2020

Beykoz Müftülüğü - TDV Beykoz Şubesi Yardım Faaliyetleri

Beykoz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beykoz Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerine ev eşyalarını temin noktasında çalışmalar yaptı.

Camilerimizin çevresinde Din Görevlilerimiz vesilesiyle ihtiyacı olan kardeşlerimizin eksiklerini gidermek üzere buzdolabı, çamaşır makinası,yatak,baza gibi temel ihtiyaçlar karşılandı.Yaklaşık 15 ailenin ihtiyaçları giderildi.

Türkiye Diyanet Vakfı merkezimizin "İlmek İlmek İyilik Projesi" kapsamında Beykozlu kardeşlerimizin el emeği göz nuru atkı,bere eldiven, kazak ve diğer örgüler, 12 koli olarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Mardin İl Müftülüğümüze ulaştırıldı.

Türkiye Diyanet Vakfımız yurtiçinde ve yurt dışında "İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır" hadisi şerifi gereği iyilik faaliyetlerine devam etmektedir