27.03.2020

Beykoz Müftülüğü Vefa Sosyal Destek Grubu

Ülkemizi ve bütün dünyayı saran Covid-19 salgın tehlikesinin yayılmasına engel olabilmek, evinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri büyüklerimize destek olup ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olabilmek için Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları çerçevesinde,  Beykoz Kaymakamlığımızın oluşturduğu "Vefa Sosyal Destek Grubunda" görev alan din görevlilerimiz ilçemizde yanlız yaşayan 65 yaş ve üstü bütün büyüklerimizi evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktadırlar. Bu hususta Türkiye Diyanet Vakfı Beykoz Şubesi olarak ta gereken destek verilmektedir.

Yapılan ziyaretlerde sayın Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı  beyin selamını iletip, hatırları sorulmaktadır. İhtiyaçlarının karşılanması ve ziyaret edilmeleri, yaşlılarımızı memnun etmiş olup, her biri devletimizin, milletimizin bu süreci salimen geçebilmesi için dua ederek Beykoz Müftülüğü Din Görevlilerimize teşekkürlerini bildirmişlerdir.