28.11.2018

Beykoz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tiyatro Gösterisi

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Beykoz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu "Ziyaret Sofrası" adlı tiyatro gösterisi "Tiyatro Külliyen" grubu tarafından sunuldu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür merkezinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Beykoz Müftüsü Ali Efe’nin selamlama konuşmasından sonra " Ziyaret Sofrası" adlı tiyatro oyunu Beykoz’un gençleri ile buluştu.

300'den fazla gencin katıldığı ve büyük beğeni toplayan tiyatro oyunu sonrası
Belediye Başkan Yardımcısı Yakup ÖZBEK ve Beykoz Müftüsü Ali Efe tarafından tiyatro ekibi adına yönetmen Osman Doğan’a çiçek takdim edildi.

Efe ayrıca geceye katkı sunan Beykoz Belediyesine, Tiyatro Külliyen ekibine, Beykoz Müftülüğü Gençlik Kolları Koordinatörü Fatih Babur  ile Gençlik Kolları üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.