03.05.2018

RAMAZANA HAZIRLIK/CAMİ VE KADIN/KURAN ZİYAFETİ VE HATİM DUASI İLE BEREAT KANDİLİ PROGRAMI

30 Nisan 2018 günü saat 11-12.30 arasında Yenimahalle Şeref Yıldız Camiinde Beykoz Müftülüğü ADRB Bürosu organizasyonunda yürütülen "RAMAZANA HAZIRLIK/ CAMİ VE KADIN" Projesinin son programı "KURAN ZİYAFETİ VE HATİM DUASI"  gerçekleştirildi.

Beykoz Vaizlerimizden Esma Kayışkanat'ın sunuculuğunda Kuran Kursu Öğreticilerimizden Fadime Erdem Sandal'ın yaptığı tevbe-istiğfar ile başlayan program Kuran Kursu Öğreticilerimizden Hilal Darendeli'nin Kur'an'ı Kerim, Hatice Kübra Balıkçılar'ın meal okuması, Vaize Tuba Kocadağ'ın Bereat kandilini tebrik ile başlayıp cami adabını anlatması ile devam etti. ADRB Vaizi Sehal Deniz Kotan'ın yapılan programlarda emeği geçenlere teşekkür edip projenin önemine dair yaptığı konuşma, getirilen teşrik tekbirleri ve salevatların ardından Vaize Songül Dilaveroğlu'nun yaptığı dua ile program tamamlandı. Katılım ve ilgilerinden dolayı halkımıza teşekkür eder, Rabbimizden katında bereketlendirmesini dileriz.