02.01.2018

Vaaz-İrşat Programları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe vaizlerinin katılımıyla, her ayın son perşembesi Beykoz'un bir köyünde yapılması planlanan Vaaz-İrşat Programları tüm hızıyla devam ediyor.

28.12.2017 tarihinde ilçe vaizleri Songül DİLAVEROĞLU, Esma KAYIŞKANAT, ADRB vaizi Sehal Deniz KOTAN ve Rüzgarlıbahçe K.K. öğreticisi Nezaket ÇATAL'ın katılımıyla Kaynarca Köyü'nde Vaaz-İrşat Programı gerçekleştirildi.

Program Nezaket Çatal'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. K.Kerim'in ardından ADRB vaizi Sehal Deniz KOTAN, Beykoz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımını yaparak ailenin önemiyle ilgili kısa bir konuşma yaptı.

ADRB tanıtımının ardından İlçe vaizi Songül DİLAVEROĞLU tarafından "Kötülüğe İyilikle Mukabelede Bulunmak, Affedici Olmak " konulu bir sohbet gerçekleştirildi.

Programa iştirak eden hanımların sorularına cevap verildikten sonra, program dua ile son buldu.

Programa ev sahipliği yapan Kaynarca K.K.Öğreticisi Fatma SEL hocamıza ve öğrencileriyle birlikte programa iştirak eden Anadolu Feneri Yeni Mahalle Camii K.K.Öğreticisi Yasemin KAYA'ya çok teşekkür ediyoruz.