04.12.2017

BEŞİKTAŞ MÜFTÜLÜĞÜ "AİLE OKULU SEMİNERİ" YAPILDI

‘AİLE OKULU’ SEMİNERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan “Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum Projesi” kapsamında teşkilatımızda görev yapan personel ve eşlerine yönelik planlanan  ‘Aile Okulu’ seminerleri müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu bünyesinde gerçekleştirildi.

Hz. Ebubekir Camii Konferans salonunda gerçekleştirilen seminerlerimizde aile konusunda birçok konu alanında uzman isimler tarafından anlatıldı.

Program açılış konuşması ve ‘Kur'an Ve Sünnet Perspektifinde Aile Olmak ve Aile Kalmak’ konusu İlçe Müftümüz Hızır Hilmi Yılmaz tarafından anlatıldı.

Uzm. Psk. Farika Teymur Artır tarafından ‘Aile İçi İletişim-Ailede Çatışma ve Çözüm Yolları’ ,

Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Pehlivan Ağırakça tarafından ‘Çocukluk Döneminde Din ve Değer Eğitimi’,

Uzm. Psk. Ayşe Altunkaya Erdoğmuş tarafından ‘Ergenlik Döneminde Gençlerle İletişim ve Ailede Mahremiyet Bilinci’,

İlçemiz Başvaizi İsmail Özelbaş tarafından ‘Aile ve Medya Okuryazarlığı’ ile ‘Ailede Fıkhî Meseleler’ konuları anlatıldı.

Program bitiminde seminerlere katılan personelimiz ve eşlerine İlçe Müftümüz tarafından Katılım Belgesi takdim edildi.