05.06.2024

Beşiktaş Müftülüğü, Yahya Efendi Camii Çocuk Kütüphanesi Mûsiki Dersi Öğrencileri, Şef Demet Tuncay hanımefendi öncülüğünde ilk konserini gerçekleştirdi.

2022 yılından bu yana kütüphanemize mûsiki derslerine devam eden öğrencilerimiz farklı makamlarda öğrenmiş oldukları Türk müziği eserlerini seslendirdi.

Konserimize katılan Beşiktaş Müftüsü İsmail Yıldız hocamıza, kütüphane sorumlumuz Elif Çetintaş ve Bekir Çetintaş hocalarımıza, saz sanatçılarımıza, desteklerini esirgemeyen kütüphane gönüllülerimize ve en önemlisi Türk müziğini gelecek nesillere aktarmak için büyük çaba gösteren değerli hocamız Demet Tuncay hanımefendiye, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli ailelerine çok teşekkür ederiz. Nice konserlerde görüşmek dileğiyle.