06.04.2024

KADİR GECESİ PROGRAMI

Ramazan Ayı Vaaz-İrşad programı çerçevesinde, İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN, Bugün İlçemiz Cem Sultan Camiinde Yatsı namazı öncesi “Kadir Gecesinin Önemi” konulu vaazı nasihatte bulundu. İlçe Müftümüz Sayın EREN, namaz sonrası Camii cemaatiyle yakinen ilgilenip sohbet edip hal ve hatırlarını sordu ve Kadir Gecelerini tebrik etti. Cemaatimizin Ramazan Ayı içersinde yaptığı hatimlerin, dualarını yaptı.

Teravih Namazını Yeşil Cami Kur’an Kursu Öğreticilerimizden Azem TUNÇ Hocaefendi kıldırdı. İlahi ve kasidelerle Kadir Gecesi ihya edildi. İlçe Müftümüz Sayın EREN, Camii Görevlimiz Ahmet UZUN ve Yeşil Camii Kuran Kursu Öğreticilerimizden Azem TUNÇ Hocaefendi’lere teşekkür edip başarılar dileyip, Kadir Gecelerini tebrik etti.