04.04.2024

ÇOCUKLARIMIZA RAMAZAN'I VE ORUCU SEVDİRMEK

Yeşilçimen Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Sümeyra Derin, 7-10 yaş sınıfı öğrencileri ile birlikte İlçe Müftümüz Sayın Recep Eren’i makamında ziyaret ettiler.

Kurs öğreticisi Sümeyra Derin tarafından 7-10 yaş sınıfı öğrencilere Ramazan ayının ve oruç ibadetinin önemi anlatılmış ve herbir öğrenci için Ramazan çetelesi oluşturulmuştur.

İlçe Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şube Başkanı Sayın Recep Eren ise kendisini ziyaret eden öğrencilere Oruç Başarı Sertifikalarını ve Diş Kiralarını takdim etti.

Ziyaretten oldukça memnun kalan İlçe Müftümüz Sayın Eren, Ramazan ve Oruç bilinci öğrencilerinde oluşturan Kur’an Kursu Öğreticisi Sümeyra Derin’e gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda İlçe Müftümüz Recep Eren, minikleri makamından tek tek uğurladı.