26.03.2024

İLÇEMİZDEKİ YETİMLERE İFTAR PROGRAMI

Bayrampaşa Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğümüzün organizasyonu çerçevesinde 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü Münasebetiyle İlçemizde bulunan yetim ailelere ve engelli ailelere iftar programı düzenlenmiş olup, iftar öncesi programa İlçe Vaizi Süleyman GÖKÇE’nin Kur’an tilavetiyle başlandı. Programa Bayrampaşa Kaymakamımız Sayın Dr. Soner ŞENEL, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Doç. Dr. M. Mücahit YENTÜR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Suat MAMUR, Şişli Müftüsü Sayın Tahsin AYDIN katılım sağladılar.

Kaymakamımız Sayın Dr. Soner ŞENEL ve İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN misafirlere selamlama konuşması yaptılar. Kaymakamımız Sayın Dr. Soner ŞENEL ve İlçe Müftümüz Sayın Recep EREN’in aileleri masalarında ziyaret edip, yakinen ilgilendiler. Teşriflerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Ayrıca Kaymakamımız Sayın ŞENEL ve İlçe Müftümüz Sayın EREN, yetimlerimize yapılan iftar programını finanse eden Hayırsever İş İnsanı Serdar ULUDENİZ’e teşekkür ettiler.

Program, İlçemiz Orta Camii İmam Hatibi Yüksel KAVZAN’ın iftar duasıyla sona erdi.