21.03.2024

İSTANBUL VALİSİ SAYIN DAVUT GÜL DİN GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL din görevlerimizle bir buluşma gerçekleştirdi. Programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner ŞENEL, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Ahmet AKTÜRKOĞLU katıldı. Programda konuşan Vali Davut GÜL, din görevlilerinin toplumun bütün renklerine ulaşabildiğini ve bu özelliklerinden dolayı toplumun doğal lideri olarak din görevlerini gördüğünü belirtti. Din görevlileri ile bu sebeple yakın ilişki içerisinde bulunmak istediğini ve bizatihi telefon numarasını paylaşarak din görevlilerinden herhangi bir sorunda kendisine mutlaka ulaşmalarını beklediğini ifade etti.

Toplantı din görevlerinin sahada karşılaşmış oldukları çeşitli sıkıntıları dile getirdikleri sorular ve Sayın Valimizin bu sorunlar karşısında almış olduğu notlar ve cevaplarla devam etti. Toplantının sonunda İlçe Müftüsü Recep EREN, Vali Davut GÜL'e hediye takdim etti. Program çıkışında Sayın GÜL, tek tek din görevlilerinin elini sıkarak uğurladı.